Όροι χρήσης

 Όροι χρήσης

 Creative Commons License

Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 ΕλλάδαΤο σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου ΝΑΜΑΤΑ ΣΟΦΙΑΣ
https://ilastirion.blogspot.gr/διατίθεται στους επισκέπτες / χρήστες για προσωπική χρήση και σύμφωνα με τους όρους και τους περιορισμούς της άδειας:Εκτός εάν ορίζεται αλλιώς σε συγκεκριμένα τμήματα ή κείμενα του https://ilastirion.blogspot.gr/

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση και αναδιανομή των άρθρων του https://ilastirion.blogspot.gr/ , υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

1. Αναφορά προέλευσης: θα πρέπει να γίνεται αναφορά της προέλευσης του κειμένου (https://ilastirion.blogspot.gr/  ή η πρωτογενής πηγή που αναφέρεται κάτω από τον τίτλο του άρθρου), με ενεργό σύνδεσμο παραπομπής (link), καθώς επίσης και του συγγραφέα του άρθρου.

2. Μη Εμπορική Χρήση: Κείμενα που δημοσιεύονται στο ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ  δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εμπορική χρήση και εκμετάλλευση χωρίς την έγγραφη συναίνεση του συγγραφέα.

3. Παρόμοια διανομή: Σε περίπτωση αναδημοσίευσης ή αναδιανομής κειμένων από το https://ilastirion.blogspot.gr/ το μέσο στο οποίο πραγματοποιείται η αναδημοσίευση θα πρέπει να λειτουργεί με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις ελεύθερης διανομής.

Κάθε ένας από τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις μπορεί να παρακαμφεί αν ληφθεί κατάλληλη άδεια από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων.

Κανένας από τους παραπάνω όρους δεν επηρεάζει:

1. τα συγγραφικά πνευματικά δικαιώματα

2. τυχόν άλλα δικαιώματα που υφίστανται επί των κειμένων και του περιεχομένου τους.Δηλώσεις Αποποίησης και Περιορισμοί ευθύνης
Οι απόψεις που παρουσιάζονται δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα τις απόψεις του  Ιστολογίου  και εκφράζουν απόλυτα μόνο το συγγραφέα του κάθε κειμένου. Τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε κειμένου παραμένουν στην κυριότητα του υπογράφοντος το κείμενο.

Το   https://ilastirion.blogspot.gr/ δεν ευθύνεται για την ακρίβεια του περιεχομένου των κειμένων καθώς επίσης και για το περιεχόμενο εξωτερικών κόμβων στους οποίους είναι πιθανό να οδηγούν συνδέσεις που περιλαμβάνονται στις σελίδες του. Η παράθεση των συνδέσμων προς εξωτερικές σελίδες γίνεται αποκλειστικά και μόνο για την καλύτερη εξυπηρέτηση και τη διευκόλυνση των επισκεπτών/χρηστών και σε καμία περίπτωση το Ιστολόγιο  δεν ελέγχει, αξιολογεί, ή υιοθετεί το περιεχόμενο αυτών των δικτυακών τόπων, τόσο σε ότι αφορά το περιεχόμενό τους, αλλά και την ασφάλειά τους.

Κανένα μέρος, τμήμα ή είδος του περιεχομένου του Ιστολογίου  https://ilastirion.blogspot.gr/  δε μπορεί να θεωρηθεί παρότρυνση, συμβουλή ή προτροπή προς τον επισκέπτη/χρήστη για την ανάληψη δράσης, αλλά είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός να αξιολογήσει το περιεχόμενο και να ενεργήσει με βάση τη δική του βούληση.Προσωπικά Δεδομένα

Το Ιστολόγιον  https://ilastirion.blogspot.gr/  δεσμεύεται ότι θα χρησιμοποιεί τυχόν προσωπικά δεδομένα που οικειοθελώς οι χρήστες/επισκέπτες θα χορηγούν στο δικτυακό τόπο, κατά τρόπο σύννομο με την ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει στους χρήστες/επισκέπτες ή προκειμένου να διαπιστώσει τις ανάγκες, επιθυμίες και προσδοκίες αυτών.Δημοσίευση κειμένων

Το Ιστολόγιον https://ilastirion.blogspot.gr/  είναι ανοικτό στην υποβολή άρθρων προς δημοσίευση εφόσον πληρούν κάποιους βασικούς κανόνες:

1. Να μην περιέχουν υβριστικούς ή προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για ιδέες, εθνικές, θρησκευτικές ή άλλες ομάδες ανθρώπων, χωρίς αυτό να αποκλείει την έντονη αλλά κόσμια και με επιχειρήματα κριτική.

2. Εφόσον θίγουν γεγονότα ή καταστάσεις να είναι είναι όσο το δυνατόν καλύτερα τεκμηριωμένα

3. Να αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του υπογράφοντος το κείμενο και όχι προϊόν ολικής ή μερικής λογοκλοπής

4. Με την αποστολή του κειμένου ο αρθρογράφος αναγνωρίζει ότι παραχωρεί στο Ιστολόγιο  το δικαίωμα δημοσίευσης του κειμένου, χωρίς παραχώρηση των πνευματικών δικαιωμάτων επ' αυτού και χωρίς αξίωση χρηματικής ή άλλης απολαβής, αναγνωρίζοντας πώς η εν λόγω πράξη δε συνιστά σύναψη εμπορικής συμφωνίας ή σχέση παροχής μισθωτών υπηρεσιών

5. Το  Ιστολόγιον  διατηρεί το δικαίωμα να μην προχωρήσει στη δημοσίευση απεσταλμένου κειμένου εφόσον κριθεί πώς αυτό δε συμβαδίζει με τους παραπάνω κανόνες ή αξιολογήθεί ώς μή κατάλληλο προς δημοσίευση εξαιτίας άλλων παραγόντων που δεν είναι δυνατό να προβλεφθούν εκ των προτέρων.Δημοσίευση σχολίων από χρήστες

Τα σχόλια που υποβάλλονται από χρήστες ελέγχονται από . Το Ιστολόγιον https://ilastirion.blogspot.gr/  διατηρεί το δικαίωμα να μή δημοσιεύσει ή να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο, χωρίς να υποχρεούται σε παροχή εξηγήσεων. Ενδεικτικά, αλλά όχι αποκλειστικά αναφέρονται οι περιπτώσεις σχολίων που δε θα δημοσιεύονται:


Περιέχουν υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά, χυδαία ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
    Αντίκεινται στο νόμο ή υποκινούν την τέλεση αξιόποινων πράξεων ή διαστρεβλώνουν ραγματικά γεγονότα ή δηλώσεις ή παρέχουν αναληθείς πληροφορίες.
    Παραβιάζουν ατομικό ή κοινωνικό δικαίωμα ή μέσω αυτού παρενοχλείται η ιδιωτική ζωή άλλου ή αποκαλύπτονται προσωπικά δεδομένα άλλων.
    Περιέχουν στοιχεία που είναι ή θα πρέπει να είναι αντικείμενο δικαστικής ή αστυνομικής έρευνας.
    Προκαλούν ή μπορεί να προκαλέσουν βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
    Προκαλούν την εγκατάσταση οποιασδήποτε αυτόκλητης διαφήμισης ή άλλου περιεχομένου προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών ή τρίτων δικτυακών τόπων ή προκαλεί την αποστολή ανεπιθύμητων και μη προσκαλούμενων ηλεκτρονικών μηνυμάτων και οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου.
    Δεν είναι σχετικά με το συγκεκριμένο άρθρο/θέμα συζήτησης .


 https://creativecommons.org/licenses/?lang=el

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »